TILAA TARJOILUT ENNAKKOON MYYNTIPALVELUSTA

Tarjoilutilaukset tehdään myyntipalvelun kautta sähköpostitse ravintolat.hartwallarena@restel.fi tai puhelimitse 020 419 4101.
LÄHETÄ TÄSTÄ SÄHKÖPOSTIA

TARJOILUINFO & EHDOT

Me huolehdimme tarjoilustanne ammattitaidolla, sovitusti ja ajallaan. Sinä, arvoisa asiakkaamme, voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun nauttien hyvän jääkiekko-ottelun tai konsertin tunnelmasta!

 

Tilaa tarjoilut ennakkoon myyntipalvelusta.

AITIO RUOKALISTA

Mieleen painuva tilaisuus syntyy kokonaisvaltaisesta elämyksestä. Osaavan henkilökuntamme luoma laadukas ruoka ja sujuva palvelu ainutlaatuisissa Hartwall Arenan aitioiden puitteissa tekevät tapahtu- mastasi ainutkertaisen. Luotamme ruoanvalmistuksessa ranskalaisen keittiön perinteeseen lisäten siihen skandinaavisen ja kansainvälisen makumaailman ajankohtaisia vivahteita, unohtamatta kotimaisia raaka-aineita.

AITIO JUOMALISTA

Restel Ravintolat Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Hartwall Arenalla. Aitiot ovat anniskelualueita (A-oikeudet), joissa noudatetaan alkoholilain- säädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen aitioihin on kielletty. Myös alkoholijuomien poisvieminen aitioista on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti 18 vuotta täyttäneille.